+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

MEDICINĂ ȘI FARMACIE

Setare Direcție Ascendentă

   

Articolele de la 61 până la 70 din 381 în total

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  1. Pneumologie. Tratat de patologie respiratorie. Vol. I

    Autori: JIMBOREAN GABRIELA IANOȘI EDITH SIMONA CIURBA EMILIA BIANCA CSIPOR-FODOR ALPÁR University Press, 2021 ISBN 978-973-169-714-7, ISBN general 978-973-169-716-1
  2. Chimie generală și anorganică. Vol.1

    Olariu Mărioara University Press, 2009 ISBN general: 978-973-169-107-7 Vol. 1: ISBN 978-973-169-108-4
  3. Chimie generală și anorganică. Vol.2

    Olariu Mărioara University Press, 2009 ISBN general: 978-973-169-107-7 Vol. 2: ISBN 978-973-169-109-1
  4. Chimie generală și anorganică. Vol.3

    Olariu Mărioara University Press, 2009 ISBN general: 978-973-169-107-7 Vol. 3: ISBN 978-973-169-110-7
  5. General Surgery. Vol. II. Surgical Pathology for Dental Medicine

    Coroş Marius Florin Roşca Ancuţa Noela Bauer Orsolya Benedek Zalán University Press, 2020 ISBN general: 978-973-169-670-6, ISBN Vol.II: 978-973-169-671-3
  6. REABILITAREA FUNCȚIONALĂ ÎN PEDIATRIE

    Autori: Mărginean Cristina Oana Meliț Lorena Elena Săsăran Maria Oana University Press, 2021 ISBN 978-973-169-720-8
  7. CHIMIE BIOANORGANICĂ BAZE ȘI PRINCIPII (print alb-negru)

    Autor: Augustin Curticăpean

    • Editura University Press, 2006

    (PRINT ALB-NEGRU)

  8. Nutriţia în afecţiunile gastroenterologice

    Autori: Danusia Onişor, Olga Brusnic Editura University Press, 2017 ISBN 978-973-169-508-2
  9. Nutriţia în bolile digestive

    Autori: Băţagă Maria Simona, Macarie Melania Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-626-3 Această carte este dedicată studenților și acoperă principalele aspecte legate de dieta ce trebuie instituită în bolile digestive. Acest manual prezintă de asemenea cele mai importante aspecte clinice și paraclinice ale principalelor patologii digestive.
  10. English for Nutrition and Dietetics English for Nutrition and Dietetics
    New

    English for Nutrition and Dietetics

    Autor: Anișoara Pop Editura University Press, 2020 ISBN: 978-973-169-649-2 Lucrarea prezintă principiile cuprinzătoare ale alimentației, nutriției, dietei și tehnologiei într-o limbă engleză clară și științifică adresându-se celor interesați să studieze mai multe despre aspectele fundamentale ale nutriției în limba engleză. Autoarea a realizat o serie de activități de învățare eficiente cu scopul de a satisface o gamă largă de nevoi și interese ale cursanțior doritori să aprofundeze cunoașterea limbii engleze. The aim of English for Nutrition and Dietetics is to present comprehensive principles of food, nutrition, diet and technology in a clear and scientific English language that points out how this knowledge can be utilized to preserve normal, vigorous and healthy bodies by learners who are not only majoring in nutrition, but may also want to study more about the fundamental aspects of nutrition in English and how it applies to their own lives. The author created a series of most effective learning activities that are designed to meet a wide array of English learners’ needs and interests.
Setare Direcție Ascendentă

   

Articolele de la 61 până la 70 din 381 în total

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9