+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

RO: Comenzile onlline înregistrate în perioada 16 august - 7 septembrie vor fi onorate din 8 septembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere! HU: Augusztus 16. és szeptember 7. között online regisztrált rendeléseket, szeptember 8-tól teljesítjük. Megértését köszönjük! EN: Online orders registered between 16th of August and 7th of September will be shipped from September the 8th. Thank you!

Product was successfully added to your shopping cart.


INFORMAŢII UTILE:


Despre retururi

Conform legislaţiei în vigoare, acceptăm returnarea comenzilor în termen de 10 zile de la data primirii de către client. Returnarea produselor se va face în ambalajul original şi doar dacă produsele nu au suferit deteriorări. De asemenea, returul trebuie făcut prin acelaşi transportator prin care a fost făcută comandă iniţială. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către client. De asemenea vă reamintim că legea prevede că vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune de interese către cumpărător.

Încercăm ca toate situaţiile neplăcute apărute să le rezolvăm amiabil şi eficient, de aceea vă rugăm să ne comunicaţi cât mai rapid din momentul în care aţi primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund aşteptărilor dumneavoastră şi doriţi să le returnaţi sau să vă trimitem un alt produs la schimb.

Renuntarea la comanda

Conform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Anularea unei comenzi, se poate face în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Aceasta se poate face numai ÎN SCRIS trimiţând un email la librarie@umfst.ro sau direct la sediul Universitatii de Medicina si Farmacie din Târgu Mureş.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii coletului, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferenţa de preţ, dacă produsul este mai scump. În situaţia în care clientul optează pentru un produs mai ieftin, diferenţa de preţ nu se va returna. Societatea noastră va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat iniţial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur. Returnarea banilor ori, după caz, înlocuirea produselor fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, se poate efectua în următoarele condiţii: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat, starea produselor achiziţionate trebuie să fie la fel ca la primirea lor.

Aceste dispoziţii se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în condiţiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii a produselor ca urmare a renunţării la cumpărare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunţarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.