+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

RO: Stimați Clienți, Temporar, programul de funcționare al Librăriei este stabilit în intervalul 9:30 - 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere! EN: Dear Customers, Temporarily, the Bookstore's operating hours are set between 9:30 a.m. and 2:00 p.m. Thank you for your understanding!

Product was successfully added to your shopping cart.

Fundamentale

Setare Direcție Descendentă

   

10 Articol(e)

  1. NOI TEHNICI DE PREDARE ȘI EVALUARE ÎN DISCIPLINELE MEDICO-FARMACEUTICE, VOLUMUL I - MANUAL

    Autori: Nicolae Neagu, Simona Mureșan, Edith Ianoși, Andreeea Varga Editura University Press, Târgu Mureș, 2018

    ISBN general, 978-973-169-548-8 ISBN specific, 978-973-169-546-4 conține 210 pagini, print color Cartea reprezintă o bază teoretică pentru unele tehnici moderne de predare și evaluare aplicabile în didactica disciplinelor medico-farmaceutice, fiind elaborată în scopul extinderii portofoliului profesional al cadrului didactic din instituțiile de învățământ superior.

    50,00 RON
  2. Microbiologie medicală și alimentară - Diagnostic de laborator și îndrumare practică pentru studenți (print color)

    Man Adrian, Mare Anca, Toma Felicia, Editura University Press, Târgu Mureș, 2019

  3. GHID DE NUTRIȚIE - de la prevenție la terapie (print color)

    Coordonator: Nicoleta Tupiță Autori: Nicoleta Tupiță, dr. Simona Bobic, dr. Alin Popescu, dr. Bogdan Socea, prof. dr. Vlad Denis Constantin Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-581-5 294 pagini ”Am parcus cu un apetit ridicat acest mic tratat de nutriție prevențională și terapeutică și am găsit un meniu delicios, echilibrat nutrițional, estetic prezentat pentru diversificarea emoțiilor și de asemenea, bogat în informație într-un domeniu ”greu încercat” al nutriției și alimentelor. Îl recomand cu căldură celor care doresc să obțină un răspuns la întrebări practice, de rutină, asociate atât patologiilor variate cât și metodelor de prevenție, asociate cu alimentația, sănătatea și stilul de viață. Am descoperit o echipă de autori bine închegată, cu experiență medicală valoroasă și cu entuziasm în împărtășirea datelor bazate pe dovezi, care și-au lăsat amprenta într-o specializare mai mult decât necesară în țara noastră: cea de nutriționist. Deschideți cartea când aveți un semn de întrebare și digerați cu atenție recomandările primite, în mod cert, la final, veți fi satisfăcuți!” prof. univ. dr. Monica Tarcea Șef de disciplină, Nutriție comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș
  4. Fiziologie (print color)

    Autori: Metz Júlia, Orbán-Kis Károly, Szilágyi Tibor Editura University Press, 2022 ISBN: ISBN 978-973-169-759-8 Pentru ediția în limba română (traducere din limba maghiară): Text © Copyright 2022: Editura University Press Târgu Mureș Text © Copyright 2020: Editura Studium Kiadó, Editura Erdélyi Múzeum–Egyesület și autorii
  5. Ghid practic de scoruri și scale medicale utilizate în Medicina de Familie (var. color)

    Autori: Andreea VARGA, Dorina Nastasia PETRA, Ioan ȚILEA Editura University Press, 2021 ISBN: 978-973-169-745-1
  6. Basic concepts pf pathology

    Authors: Simona Gurzu, Ioan Jung University Press, 2011 (colour print)
  7. ANATOMIE PATOLOGICĂ SPECIALĂ Vol I

    Autori: Liliana Chira, Tibor Mezei, Monica Boroș, Simona Stolnicu

    • Editura University Press, 2015

Setare Direcție Descendentă

   

10 Articol(e)