+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

RO: Stimați Clienți, Temporar, programul de funcționare al Librăriei este stabilit în intervalul 9:30 - 14:00. Vă mulțumim pentru înțelegere! EN: Dear Customers, Temporarily, the Bookstore's operating hours are set between 9:30 a.m. and 2:00 p.m. Thank you for your understanding!

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

SPECIAL EMBRYOLOGY. ORGANOGENESIS, MALFORMATIONS

Precedent

BASIC CONCEPTS IN DENTOALVEOLAR SURGERY (Noțiuni de chirurgie dento-alveolară)

Nutriție și dietetică. Fundamentele nutriției clinice.

Prezentare Rapidă

Paula Boloș

University Press, 2023
ISBN: 978-973-169-808-3




Disponibilitate: În Stoc

23,00 RON

Detalii

În paginile acestei cărți se vor regăsi informații esențiale pentru profesioniștii din domeniul medical, dar și pentru pacienți în ceea ce privește nutriția și dieta în relație cu diferite afecțiuni medicale. De asemenea, vom aborda aspecte precum alegerea alimentelor sănătoase, planificarea mesei și controlul porțiilor, precum și modul în care diferiți factori, cum ar fi vârsta, sexul, activitatea fizică și starea de sănătate, pot afecta nevoile nutriționale. În plus, vom vorbi despre recomandări și sfaturi practice pentru a aplica principiile nutriției și dieteticii în viața de zi cu zi.


Printr-o abordare holistică și personalizată, avem oportunitatea să ne îmbunătățim sănătatea și bunăstarea prin alimentație.

Informații Suplimentare

Specializare produs Nu