+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

(RO) Materialele didactice și științifice regăsite în cadrul Librăriei Universității sunt sub tipar alb-negru. Pentru opțiunea tiparului color, vă rugăm să urmăriți această mențiune în titlul lucrării în momentul realizării comenzii online (var. color). (EN) The didactic and scientific materials from the University Library are printed in black and white. For the color print option, please look for this mention in the title of the book when ordering online (var.color)

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Practica limbii engleze

Precedent

Exerciții și reflecții traductive

English for Nutrition and Dietetics

Prezentare Rapidă

Autor: Anișoara Pop

Editura University Press, 2020
ISBN: 978-973-169-649-2

Lucrarea prezintă principiile cuprinzătoare ale alimentației, nutriției, dietei și tehnologiei într-o limbă engleză clară și științifică adresându-se celor interesați să studieze mai multe despre aspectele fundamentale ale nutriției în limba engleză. Autoarea a realizat o serie de activități de învățare eficiente cu scopul de a satisface o gamă largă de nevoi și interese ale cursanțior doritori să aprofundeze cunoașterea limbii engleze.

The aim of English for Nutrition and Dietetics is to present comprehensive principles of food, nutrition, diet and technology in a clear and scientific English language that points out how this knowledge can be utilized to preserve normal, vigorous and healthy bodies by learners who are not only majoring in nutrition, but may also want to study more about the fundamental aspects of nutrition in English and how it applies to their own lives. The author created a series of most effective learning activities that are designed to meet a wide array of English learners’ needs and interests.

Disponibilitate: În Stoc

21,00 RON

Detalii

.

Informații Suplimentare

Sex Nu
Specializare produs Nu
Marime Nu