+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Elemente de semiologie chirurgicală pentru studenți, volumul I

Precedent

Általános patológia asszisztensképzős hallgatóknak (Anatomie patologică generală pentru studenţii de la asistenţă medicală)

URGENȚELE CARDIOVASCULARE NEONATALE + DVD

Prezentare Rapidă

Editor coordonator: Prof. Univ. Dr. Rodica Togănel
Autori:
Prof. Univ. Dr. Rodica Togănel
Conf. Univ. Dr. Amalia Făgărășan
Șef Lucr. Dr. Iolanda Muntean
Șef Lucr. Dr. Liliana Gozar
Dr. Ana-Sorina Pașc
Dr. Carmen-Corina Șuteu
Dr. Cristina Blesneac
Dr. Daniela Toma
Dr. Laura Beligan

University Press, ISBN 978-973-169-544-0, 2018

DVD-ul include înregistrări video ecocardiografice.



Disponibilitate: În Stoc

13,00 RON

Detalii

Bolile cardiace congenitale (BCC) sunt cele mai frecvente malformaţii congenitale ale nou-născutului. Aproximativ 8-10/1000 nou-născuţii (NN) vii prezintă un defect cardiac congenital şi 1/3-1/4 din aceste leziuni sunt severe, potenţial letale în perioada neonatală, fiind definite ca boli cardiace congenitale critice (BCCc). Cardiopatiile congenitale critice definesc malfomaţiile cardiace care impun intervenţie invazivă chirurgicală sau/şi intervenţională în primul an de viaţă, reprezentând aproximativ 25% din totalul BCC (3,5/1000 NN vii) responsabile de 3–5 % a deceselor din prima săptămână de viaţă şi de peste 30% a celor din perioada neonatală. DVD-ul include înregistrări video ecocardiografice.

Informații Suplimentare

Specializare produs Nu