+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

(RO) Materialele didactice și științifice regăsite în cadrul Librăriei Universității sunt sub tipar alb-negru. Pentru opțiunea tiparului color, vă rugăm să urmăriți această mențiune în titlul lucrării în momentul realizării comenzii online (var. color). (EN) The didactic and scientific materials from the University Library are printed in black and white. For the color print option, please look for this mention in the title of the book when ordering online (var.color)

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

ANATOMIE PATOLOGICĂ SPECIALĂ Vol I

Precedent

Terapia cognitivă și medicamentoasă a personalității obsesionale

NUTRIȚIA SPORTIVULUI - COMPENDIU

Prezentare Rapidă

Autori: Martin Ștefan Adrian, Tarcea Monica

• Editura University Press, 2015

Disponibilitate: Stoc epuizat

41,00 RON

Detalii

Compendiul de Nutriție Sportivă este dedicat tuturor studenților din cadrul sectorului medical și nu numai. Acesta are în vedere aspecte detaliate ale unei bune practici sportive din punct de vedere nutrițional. În prima parte a materialului, obiectul principal de discuţie este reprezentat de către efortul general, prestat pe diferite ramuri sportive. În continuare, s-a urmărit o descriere punctuală a macronutrienților, micronutrienților și implicit a unor factori de influență sportivă precum hidratarea cât și utilizarea de suplimente. În cele din urmă se vor relata unele considerente generale asupra populației aflate la risc, privind satisfacerea totalului nutritiv, din cadrul sportului de performanță, menţionând sportivii diabetici, diferenţele metabolice ale sexului feminin şi implicit tinerii sportivi.

Acest material, pe parcursul a 400 de pagini, prezintă totalitatea factorilor de influență a activității sportive de mare performanță.

Informații Suplimentare

Sex Nu
Specializare produs Medicină sportivă
Marime Nu