+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Medicale

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 31 până la 40 din 201 în total

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  1. Epidemiologia bolilor netransmisibile

    Voidăzan Toader Septimiu, Golea Cristina, Tóth Réka University Press, 2020 ISBN 978-973-169-673-7 Epidemiologia bolilor netransmisibile este adresată studenților de la medicină, rezidenților din specialitatea epidemiologie, medicilor specialiști și primari epidemiologi. Această carte este împărțită în două secțiuni: Secțiunea I: Epidemiologia generală a bolilor netransmisibile și Secțiunea II: Epidemiologia specială a bolilor netransmisibile. (140 pag.)
  2. Epidemiologia bolilor transmisibile

    Voidăzan Toader Septimiu, Golea Cristina, Tóth Réka University Press, 2020 ISBN 978-973-169-672-0 Epidemiologia bolilor transmisibile este adresată studenților de la medicină, rezidenților din specialitatea epidemiologie, medicilor specialiști și primari epidemiologi. Această carte este împărțită în două secțiuni: Secțiunea I: Epidemiologia generală a bolilor transmisibile și Secțiunea II: Epidemiologia specială a bolilor transmisibile. (370 pag.)
  3. Profilul de risc comportamental pentru sănătatea materno-fetală a femeilor din judeţul Mureş

    Seria editorială Teze de Doctorat Georgescu Ion Mihai University Press, 2020 ISBN 978-973-169-681-2
  4. English for Nutrition and Dietetics English for Nutrition and Dietetics
    New

    English for Nutrition and Dietetics

    Autor: Anișoara Pop Editura University Press, 2020 ISBN: 978-973-169-649-2 Lucrarea prezintă principiile cuprinzătoare ale alimentației, nutriției, dietei și tehnologiei într-o limbă engleză clară și științifică adresându-se celor interesați să studieze mai multe despre aspectele fundamentale ale nutriției în limba engleză. Autoarea a realizat o serie de activități de învățare eficiente cu scopul de a satisface o gamă largă de nevoi și interese ale cursanțior doritori să aprofundeze cunoașterea limbii engleze. The aim of English for Nutrition and Dietetics is to present comprehensive principles of food, nutrition, diet and technology in a clear and scientific English language that points out how this knowledge can be utilized to preserve normal, vigorous and healthy bodies by learners who are not only majoring in nutrition, but may also want to study more about the fundamental aspects of nutrition in English and how it applies to their own lives. The author created a series of most effective learning activities that are designed to meet a wide array of English learners’ needs and interests.
  5. Nutriţia în bolile digestive

    Autori: Băţagă Maria Simona, Macarie Melania Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-626-3 Această carte este dedicată studenților și acoperă principalele aspecte legate de dieta ce trebuie instituită în bolile digestive. Acest manual prezintă de asemenea cele mai importante aspecte clinice și paraclinice ale principalelor patologii digestive.
  6. Nutriţia în afecţiunile gastroenterologice

    Autori: Danusia Onişor, Olga Brusnic Editura University Press, 2017 ISBN 978-973-169-508-2
  7. Belgyógyászati szakápolás (îngrijire medicală)

    Szerzők/ Autori: Magdás Annamária, Benedek István Jr., Sándor-Kéri Johanna, Szász Zsuzsanna Ágnes Editura University Press, 2019, ISBN 978-973-169-583-9 188 pagini
  8. Măsuri de prim ajutor bazal - Medicină dentară (Volumul I)

    Kovács Judit, Stoian Mircea, Jinga Arnold University Press, 2020 ISBN general: 978-973-169-663-8 ISBN vol.1: 978-973-169-664-5
  9. Complicaţii digestive la pacienţii cu afecţiuni cardiovasculare sub tratamente anticoagulante

    Seria editorială Teze de Doctorat Ionela Cozlea University Press, 2020 ISBN 978-973-169-666-9
  10. Histologia cavităţii orale cu corelaţii clinice

    Editori-coordonatori: Angela Borda, Camelia Gliga, Adela Nechifor-Boilă Autori: Angela Borda, Emöke Fülöp, Ramona Cătană, Laura Chinezu, Camelia Gliga, Andrada Loghin, Adela Nechifor-Boilă, Pataki Simona Tünde, Szász Emőke Andrea University Press, 2020 ISBN 978-973-169-667-6 Histologia cavității orale cu corelații clinice este o carte adresată în primul rând studenților la Facultatea de Medicină Dentară, dar și rezidenților și tinerilor medici în specialitatea medicină dentară, precum și rezidenților de anatomie patologică. Cartea este structurată pe mai multe capitole și prezintă într-o manieră succintă histologia cavității orale, începând cu mucoasa cavității orale, buzele, limba, glandele salivare și culminând cu organul dentar. Primul capitol se adresează mucoasei cavității orale. În prima parte este prezentată structura generală a acesteia, pentru ca apoi să se discute aspecte specifice ale mucoasei cavității orale, particularități ale mucoasei masticatorii, mucoasei de acoperire și respectiv ale mucoasei specializate. Un alt capitol este dedicat glandelor salivare, fiind prezentată structura histologică a glandelor salivare minore (mici), precum și a glandelor salivare majore (glanda parotidă, glanda submandibulară și glanda sublinguală). Cea mai mare parte din volumul cărții este dedicată organului dentar. La început sunt descrise caracterele generale ale dinților, iar apoi în amănunt structura histologică a fiecărui element din componența organului dentar: dentina, smalțul, cementul, pulpa dentară și parodonțiul. La finalul cărții se regăsește un capitol legat de dezvoltarea dinților. Textul cărții este însoțit de numeroase figuri, atât reprezentări schematice, cât și imagini histologice ale diferitelor structurilor studiate, extrem de utile pentru aprofundarea și înțelegerea noțiunilor descrise în textul cărții. Pe întregul parcurs al cărții sunt inserate de asemenea numeroase trimiteri la patologie cu scopul de a dinamiza textul și de a sublinia importanța cunoașterii normalului.
Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 31 până la 40 din 201 în total

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6