+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Medicale

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 11 până la 20 din 150 în total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Noţiuni de anatomie generală

    Ioana Hălmaciu, Klara Brînzaniuc, Bogdan Andrei Suciu, Târgu Mureş, University Press, 2018 ISBN 978-973-169-554-9
  2. NOȚIUNI DE ANATOMIE PATOLOGICĂ PENTRU STUDENŢII FACULTĂŢII DE MEDICINĂ, SPECIALIZAREA NUTRIŢIE ȘI DIETETICĂ, ediția a II-a

    Autori: Gurzu Simona, Jung Ioan Ediția a II-a, revizuită Editura University Press, 2020 ISBN 978-973-169-648-5
  3. Belgyógyászati szakápolás (îngrijire medicală)

    Szerzők/ Autori: Magdás Annamária, Benedek István Jr., Sándor-Kéri Johanna, Szász Zsuzsanna Ágnes Editura University Press, 2019, ISBN 978-973-169-583-9 188 pagini
  4. Nutriţia în afecţiunile gastroenterologice

    Autori: Danusia Onişor, Olga Brusnic Editura University Press, 2017 ISBN 978-973-169-508-2
  5. Nutriţia în bolile digestive

    Autori: Băţagă Maria Simona, Macarie Melania Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-626-3 Această carte este dedicată studenților și acoperă principalele aspecte legate de dieta ce trebuie instituită în bolile digestive. Acest manual prezintă de asemenea cele mai importante aspecte clinice și paraclinice ale principalelor patologii digestive.
  6. English for Nutrition and Dietetics English for Nutrition and Dietetics
    New

    English for Nutrition and Dietetics

    Autor: Anișoara Pop Editura University Press, 2020 ISBN: 978-973-169-649-2 Lucrarea prezintă principiile cuprinzătoare ale alimentației, nutriției, dietei și tehnologiei într-o limbă engleză clară și științifică adresându-se celor interesați să studieze mai multe despre aspectele fundamentale ale nutriției în limba engleză. Autoarea a realizat o serie de activități de învățare eficiente cu scopul de a satisface o gamă largă de nevoi și interese ale cursanțior doritori să aprofundeze cunoașterea limbii engleze. The aim of English for Nutrition and Dietetics is to present comprehensive principles of food, nutrition, diet and technology in a clear and scientific English language that points out how this knowledge can be utilized to preserve normal, vigorous and healthy bodies by learners who are not only majoring in nutrition, but may also want to study more about the fundamental aspects of nutrition in English and how it applies to their own lives. The author created a series of most effective learning activities that are designed to meet a wide array of English learners’ needs and interests.
  7. Profilul de risc comportamental pentru sănătatea materno-fetală a femeilor din judeţul Mureş

    Seria editorială Teze de Doctorat Georgescu Ion Mihai University Press, 2020 ISBN 978-973-169-681-2
  8. Ghidul prosectorului

    Autori: Lungu Victor Előd Sipos Tamás - Csaba ISBN 978-973-169-593-8, University Press, 2019
  9. Fibrilaţia atrială în faza precoce a infarctului miocardic acut (monografie științifică – după teza de doctorat)

    Autori: Răzvan C. ȘERBAN, Alina SCRIDON ISBN 978-973-169-579-2, University Press, 2019
  10. CERCETĂRI PRIVIND OPTIMIZAREA PERFORMANŢELOR CUPĂ-PROTEZĂ-BONT CU CONSIDERAREA ASPECTELOR TRIBOLOGICE

    FILEP FÜLÖP-RÓBERT MIHAI GAFIŢANU MARIUS TURNEA DRAGOȘ AROTĂRIȚEI MARIANA ROTARIU FORGÓ ZOLTÁN ISBN 978-973-169-575-4, University Press, 2019
Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 11 până la 20 din 150 în total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5