+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Medicale

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 până la 10 din 159 în total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Bones of the human body

    Authors: Mureșan Mircea, Brînzaniuc Klara, Dénes Lóránd, Moraru Liviu, Suciu Bogdan, Hălmaciu Ioana ISBN: 978-973-169-588-4, Editura University Press Publishing House
  2. ANATOMY OF THE TRUNK. THE THORAX

    DÉNES LÓRÁND, MUREȘAN MIRCEA, PAP ZSUZSANNA, SZÁNTÓ ANNAMÁRIA, BRÎNZANIUC KLARA University Press, 2020, ISBN 978-973-169-630-0
  3. Histology of the tissues

    Edited by: Angela Borda University Press, 2017 ISBN: 978-973-169-505-1
  4. New approaches in behavioral sciences

    Cosmin Popa, Wesley C. Lee, Adrian V. Rus. Târgu Mureş, University Press, 2020 ISBN 978-973-169-651-5 ”Foreword Simply said, clinical psychology (i.e.., medical psychology) is the most representative branch of psychology, in terms of interesting/ students/professionals/ funds, dealing with the psychological factors involved in health and illness/disorder. The current clinical psychology science is strongly framed in the evidence-based model and in a multilevel paradigm (e.g., from genetic to biology to psychology and psycho-cultural aspects). The current book is rigorous in reflecting the current state of the clinical psychology field and also new trends in the field. Indeed, the chapters are generally based adequately on data/rigorous evidence, thus preserving the evidence-based model. Moreover, the whole book reflects the multilevel paradigm. And this is not easy, as in such a paradigm one must rigorously reflect each level, but also present complex interrelations among different levels. While Section 1 of the book interestingly presents interrelations among various levels of analysis (e.g.,genetic/biological/psychological), Section 2 is more focused on the core psychological factors, while Sections 3 and 4 move the analyses to social-cultural components of various psychological phenomena. Overall, this is an interesting book, I strongly recommend it for students/professionals in allied fields (e.g., medicine), alongside with professionals in clinical/health psychology and counseling/psychotherapy. Professor, Ph.D., Daniel David, Babes-Bolyay University, Cluj-Napoca, Romania Icahn School of Medicine at Mount Sinai , New York, USA Director of Research at Albert Ellis Institute, New York, USA”
  5. Noţiuni de anatomie generală

    Ioana Hălmaciu, Klara Brînzaniuc, Bogdan Andrei Suciu, Târgu Mureş, University Press, 2018 ISBN 978-973-169-554-9
  6. NOȚIUNI DE ANATOMIE PATOLOGICĂ PENTRU STUDENŢII FACULTĂŢII DE MEDICINĂ, SPECIALIZAREA NUTRIŢIE ȘI DIETETICĂ, ediția a II-a

    Autori: Gurzu Simona, Jung Ioan Ediția a II-a, revizuită Editura University Press, 2020 ISBN 978-973-169-648-5
  7. Belgyógyászati szakápolás (îngrijire medicală)

    Szerzők/ Autori: Magdás Annamária, Benedek István Jr., Sándor-Kéri Johanna, Szász Zsuzsanna Ágnes Editura University Press, 2019, ISBN 978-973-169-583-9 188 pagini
  8. Nutriţia în afecţiunile gastroenterologice

    Autori: Danusia Onişor, Olga Brusnic Editura University Press, 2017 ISBN 978-973-169-508-2
  9. Nutriţia în bolile digestive

    Autori: Băţagă Maria Simona, Macarie Melania Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-626-3 Această carte este dedicată studenților și acoperă principalele aspecte legate de dieta ce trebuie instituită în bolile digestive. Acest manual prezintă de asemenea cele mai importante aspecte clinice și paraclinice ale principalelor patologii digestive.
  10. English for Nutrition and Dietetics English for Nutrition and Dietetics
    New

    English for Nutrition and Dietetics

    Autor: Anișoara Pop Editura University Press, 2020 ISBN: 978-973-169-649-2 Lucrarea prezintă principiile cuprinzătoare ale alimentației, nutriției, dietei și tehnologiei într-o limbă engleză clară și științifică adresându-se celor interesați să studieze mai multe despre aspectele fundamentale ale nutriției în limba engleză. Autoarea a realizat o serie de activități de învățare eficiente cu scopul de a satisface o gamă largă de nevoi și interese ale cursanțior doritori să aprofundeze cunoașterea limbii engleze. The aim of English for Nutrition and Dietetics is to present comprehensive principles of food, nutrition, diet and technology in a clear and scientific English language that points out how this knowledge can be utilized to preserve normal, vigorous and healthy bodies by learners who are not only majoring in nutrition, but may also want to study more about the fundamental aspects of nutrition in English and how it applies to their own lives. The author created a series of most effective learning activities that are designed to meet a wide array of English learners’ needs and interests.
Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 1 până la 10 din 159 în total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5