+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Farmacie

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 11 până la 15 din 15 în total

  1. 1
  2. 2
  1. GHIDUL ACTIV. PRACTICE DE TEHN. FARMA vol 3

    TODORAN NICOLETA, REDAI EMOKE, ANTONOAEA PAULA, CIURBA ADRIANA
  2. Acizi carboxilici şi hidroxiacizi utilizaţi în dermatologie şi cosmetică

    Autor: Eleonora Mircia

    • Editura University Press, 2015

  3. NOI TEHNICI DE PREDARE ȘI EVALUARE ÎN DISCIPLINELE MEDICO-FARMACEUTICE, VOLUMUL II - TUTORIAL (print alb negru)

    Autori: Nicolae Neagu, Simona Mureșan, Edith Ianoși, Andreeea Varga Editura University Press, Târgu Mureș, 2018

    ISBN general, 978-973-169-548-8 ISBN specific, 978-973-169-547-1 conține 80 de pagini, copertă color, print alb negru Cartea reprezintă un ghid de abordare în mediu academic a unor tehnici moderne de predare și evaluare aplicabile în didactica disciplinelor medico-farmaceutice, fiind elaborat în scopul extinderii portofoliului profesional al cadrului didactic din instituțiile de învățământ superior.

  4. Ghid practic de metodologia cercetării în ştiinţele farmaceutice și conexe

    Autori: Silvia Imre, Valentin Ion, Daniela-Lucia Muntean ISBN 978-973-169-606-5, Editura University Press, 2019 „Cercetarea înseamnă că nu ştii, dar vrei să afli“ (Charles F. Kettering) Cercetarea ştiinţifică în domeniul sănătăţii aduce contribuţii semnificative prezervării stării de sănătate şi combaterii maladiilor, contribuie la emergenţa cunoştinţelor noi şi elaborarea celor mai bune mijloace de exploatare a celor existente. În contextul actual de abundenţă a informaţiilor („infobezitate”) şi de diversitate a tipurilor acestora („webografie”), procesul de cercetare documentară şi cel de validare a informaţiei în domeniul farmaceutic şi domenii înrudite necesită aplicarea unei metodologii corecte şi eficace. Ghidul practic de metodologia cercetării în științele farmaceutice și conexe tratează concepte şi principii fundamentale ale metodelor de cercetare prin prisma particulară a cercetării farmaceutice. Se constituie într-un manual de orientare şi sursă de referinţă pentru abordarea cercetării ştiinţifice de la etapa iniţială de documentare, la cea finală de diseminare a rezultatelor, noţiunilor teoretice fiindu-le asociate exerciţii practice cu scopul achiziţiei de abilităţi şi atitudini corecte privind actul cercetării. Acest ghid propune studenţilor programelor de studii ale Facultăţii de Farmacie şi nu numai, o metodologie aplicată, exemplificată, care să le permită: cunoaşterea universului cercetării; recunoaşterea diferitelor aspecte ale cercetării; ameliorarea eficacităţii în cercetare; cunoaşterea procesului de căutare şi selecţie a informaţiei; familiarizarea, de-o manieră intuitivă, privind căutarea mijloacelor de informare disponibile pe Internet; evaluarea şi utilizarea informaţiei; cunoaşterea principalelor metode de colectare şi prelucrare a datelor experimentale; cunoaşterea şi utilizarea mărimilor de bază în statistică; cunoaşterea parametrilor de validare şi a procesului de validare a unei metode de dozare din forme farmaceutice. Autorii
  5. Baze farmacologice în medicina dentară

    Autor: Bianca-Eugenia Ősz Editura University Press, Târgu Mureș, 2018

    ISBN 978-973-169-551-8 În carte sunt tratate noţiunile de farmacocinetică, farmacodinamie, farmacotoxicologie generală, precum şi unele clase medicamentoase importante pentru profesia de medic dentist: medicaţia sistemului nervos vegetativ, antibiotice, analgezice şi antipiretice, antiinflamatoare, anestezice locale şi generale, antiulceroase, antihemoragice, anticoagulante, antihipertensive, etc.

Setare Direcție Descendentă

   

Articolele de la 11 până la 15 din 15 în total

  1. 1
  2. 2