+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

(RO) Materialele didactice și științifice regăsite în cadrul Librăriei Universității sunt sub tipar alb-negru. Pentru opțiunea tiparului color, vă rugăm să urmăriți această mențiune în titlul lucrării în momentul realizării comenzii online (var. color). (EN) The didactic and scientific materials from the University Library are printed in black and white. For the color print option, please look for this mention in the title of the book when ordering online (var.color)

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

Nutriţia în afecţiunile gastroenterologice

Precedent

Investigarea markerilor CT, IVUS și OCT de vulnerabilitate a plăcilor ateromatoase în sindroamele coronariene acute

Nutriţia în bolile digestive

Prezentare Rapidă

Autori: Băţagă Maria Simona, Macarie Melania

Editura University Press, 2019
ISBN 978-973-169-626-3

Această carte este dedicată studenților și acoperă principalele aspecte legate de dieta ce trebuie instituită în bolile digestive. Acest manual prezintă de asemenea cele mai importante aspecte clinice și paraclinice ale principalelor patologii digestive.

Disponibilitate: În Stoc

16,00 RON

Detalii

.

Informații Suplimentare

Sex Nu
Specializare produs Nu
Marime Nu