+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

HAZ DE NECAZ

Precedent

NOȚIUNI DE ANATOMIE PATOLOGICĂ PENTRU STUDENŢII FACULTĂŢII DE MEDICINĂ, SPECIALIZAREA NUTRIŢIE ȘI DIETETICĂ

Microbiologie medicală și alimentară - Diagnostic de laborator și îndrumare practică pentru studenți (print color)

Prezentare Rapidă

Man Adrian, Mare Anca, Toma Felicia, Editura University Press, Târgu Mureș, 2019

Disponibilitate: În Stoc

40,00 RON

Detalii

Cartea este destinată studenților care urmează specializarea de Nutriție și Dietetică din cadrul UMFST Târgu Mureș. Informațiile sunt destinate specific acestei ramuri medicale, dar pot fi utile și altor facultăți, cum ar fi cea de Medicină Generală. Materialul conține aspecte practice legate de diagnosticul microbiologic (bacteriologie, virusologie, parazitologie) utilizat în medicina umană în relație cu industria alimentară. Sunt descrise microorganismele care pot fi contactate de oameni prin intermediul alimentelor contaminate. Sunt descrise metodele standard și avansate folosite în laboratoarele de microbiologie, care stau la baza diagnosticului. Fișele de lucru de la sfârșitul cărții vor reflecta activitatea studenților în laborator și totodată permit evaluarea individuală a studenților de către cadrul didactic.

Informații Suplimentare

Specializare produs Microbiologie