+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

RO: Stimați Clienți, Din cauza unor probleme tehnice, Librăria va fi închisă în perioada 17-18 aprilie. Comenzile plasate între 16-19 aprilie vor fi procesate începând cu 22 aprilie. Ne cerem scuze pentru neplăcere! EN: Dear Customers, Due to technical issues, the Library will be closed on April 17-18. Any online orders placed between April 16-19 will be processed starting April 22. We apologize for the inconvenience!

Product was successfully added to your shopping cart.
Precedent

NOI TEHNICI DE PREDARE ȘI EVALUARE ÎN DISCIPLINELE MEDICO-FARMACEUTICE, VOLUMUL I - MANUAL

Precedent

Microbiologie medicală și alimentară - Diagnostic de laborator și îndrumare practică pentru studenți (print color)

NOȚIUNI DE ANATOMIE PATOLOGICĂ PENTRU STUDENŢII FACULTĂŢII DE MEDICINĂ, SPECIALIZAREA NUTRIŢIE ȘI DIETETICĂ

Prezentare Rapidă

Gurzu Simona, Jung Ioan, Editura University Press, Târgu Mureș, 2019


ISBN 978-973-169-571-6
conține 148 pagini, alb-negru, copertă color

Disponibilitate: Stoc epuizat

11,00 RON

Detalii

Cartea este dedicată studenților de la specializarea nutriție și dietetică și parcurge noțiunile de patologie generală, patologie specială, patologia mediului și alimentației.

Informații Suplimentare

Specializare produs Microbiologie