+40-265-21 55 51CONTACT
0item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

CARTI

Setare Direcție Descendentă

   

8 Articol(e)

  1. IDENTITĂȚI ALE CONSILIERII PSIHO-NUTRIȚIONALE

    PAȘCA MARIA DORINA

    • Editura University Press, 2017

  2. NUTRIȚIA ÎN BOLILE CHIRURGICALE-PREZENTĂRI DE CAZURI

    BOȚIANU PETRE VLAD HOREA

    • Editura University Press, 2016

  3. NUTRIȚIE - NOȚIUNI ELEMENTARE, ISTORICE ȘI DE ACTUALITATE

    VALENTIN NĂDĂȘAN

    • Editura University Press, 2016

  4. Nutriția în ciclul de viață - intervenții prevenționale

    Coordonator: Tarcea Monica, Autori: Tarcea Monica, Pitea Ana Maria, Crăciun Călin, Ignat Sonia, Rus Victoria, Ruța Florina, Szasz Simona, Iacob Oana, Sălcudean Maria, Nașca Cristina, Nemes Levente

    • Editura University Press, Tîrgu Mureș, 2017

  5. Alimentația în colectivități

    Autori: Tarcea Monica, Crăciun Călin, Ruța Florina, Rus Victoria

    • Editura University Press, Tîrgu Mureș, 2017

  6. Nutriția vârstnicilor

    Nicoleta Răducanu, Monica Tarcea

    • Editura University Press, Tîrgu Mureș, 2017

  7. GHID DE NUTRIȚIE - de la prevenție la terapie (print alb negru, copertă color)

    Coordonator: Nicoleta Tupiță Autori: Nicoleta Tupiță, dr. Simona Bobic, dr. Alin Popescu, dr. Bogdan Socea, prof. dr. Vlad Denis Constantin Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-581-5 294 pagini ”Am parcus cu un apetit ridicat acest mic tratat de nutriție prevențională și terapeutică și am găsit un meniu delicios, echilibrat nutrițional, estetic prezentat pentru diversificarea emoțiilor și de asemenea, bogat în informație într-un domeniu ”greu încercat” al nutriției și alimentelor. Îl recomand cu căldură celor care doresc să obțină un răspuns la întrebări practice, de rutină, asociate atât patologiilor variate cât și metodelor de prevenție, asociate cu alimentația, sănătatea și stilul de viață. Am descoperit o echipă de autori bine închegată, cu experiență medicală valoroasă și cu entuziasm în împărtășirea datelor bazate pe dovezi, care și-au lăsat amprenta într-o specializare mai mult decât necesară în țara noastră: cea de nutriționist. Deschideți cartea când aveți un semn de întrebare și digerați cu atenție recomandările primite, în mod cert, la final, veți fi satisfăcuți!” prof. univ. dr. Monica Tarcea Șef de disciplină, Nutriție comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș
  8. GHID DE NUTRIȚIE - de la prevenție la terapie (print color)

    Coordonator: Nicoleta Tupiță Autori: Nicoleta Tupiță, dr. Simona Bobic, dr. Alin Popescu, dr. Bogdan Socea, prof. dr. Vlad Denis Constantin Editura University Press, 2019 ISBN 978-973-169-581-5 294 pagini ”Am parcus cu un apetit ridicat acest mic tratat de nutriție prevențională și terapeutică și am găsit un meniu delicios, echilibrat nutrițional, estetic prezentat pentru diversificarea emoțiilor și de asemenea, bogat în informație într-un domeniu ”greu încercat” al nutriției și alimentelor. Îl recomand cu căldură celor care doresc să obțină un răspuns la întrebări practice, de rutină, asociate atât patologiilor variate cât și metodelor de prevenție, asociate cu alimentația, sănătatea și stilul de viață. Am descoperit o echipă de autori bine închegată, cu experiență medicală valoroasă și cu entuziasm în împărtășirea datelor bazate pe dovezi, care și-au lăsat amprenta într-o specializare mai mult decât necesară în țara noastră: cea de nutriționist. Deschideți cartea când aveți un semn de întrebare și digerați cu atenție recomandările primite, în mod cert, la final, veți fi satisfăcuți!” prof. univ. dr. Monica Tarcea Șef de disciplină, Nutriție comunitară și igiena alimentelor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș
Setare Direcție Descendentă

   

8 Articol(e)